Fijn naar Berlijn

Krijg jij ook zin in Berlijn? Geef het door via Twitter!

Beleef Berlijn met de Berlin City Pass!

Eigenlijk mag je deze kaart niet missen: de Berlin City Pass is de ideale reisgenoot voor iedereen die Berlijn bezoekt. Deze stadspas geeft je gratis toegang tot tientallen musea, attracties, een panorama busreis en onbeperkt gratis openbaar vervoer. Je kunt de kaart vooraf online kopen voor 2, 3 of 6 dagen.


Alle musea gratis

Museuminsel 07Om te beginnen biedt deze city pass je gratis toegang tot de musea van het Museuminsel (museumeiland), het Pergamonmuseum, het Bode-Museum, de Alte Nationalgalerie (oude nationale galerie) en het Neues- und Altes Museum (het oude en nieuwe museum). Ontdek meer dan 30 andere top musea in Berlijn met gratis toegang, zoals het Hamburger Bahnhof, het Jüdisches Museum en het Museum Berggruen.

Attracties voor jong en oud

berlin_0710_028Verder biedt de kaart je gratis toegang tot Madame Tussauds Berlijn, Berlin Dungeon, Legoland Discovery Centre, AquaDom SeaLife, het Olympiastadion en een rondleiding in de luchthaven Tempelhof of Humboldt Box. Attracties voor jong en oud dus!

Bustour door de stad Tour busOok heel leuk: met de Berlin City Pass ontdek je de stad met de gratis panorama bus rondreis die begeleidt wordt door audiocommentaar.

A3 Stock

Gratis trein, bus en tram

Als klap op de vuurpijl kun je met deze stadspas gratis reizen met de de trein, bus en tram, S-bahn en U-bahn in Berlijn. Het luchthavengebied is hierbij inbegrepen. Ideaal, want Berlijn is groot en kent een perfect netwerk van bovengronds en ondergronds openbaar vervoer.

Kies voor 2, 3 of 6 dagen

Hoe lang ga jij naar Berlijn? Je kunt kiezen voor een Citypass van 2, 3 of 6 dagen. Handig om al op zak te hebben als je in Berlijn aankomt want dan kan je avontuur direct beginnen. Bestel je city pass direct online...!