Fijn naar Berlijn

Krijg jij ook zin in Berlijn? Geef het door via Twitter!

De hotspots van Berlijn

Brandenburger Tor

Wie voor het eerst Berlijn bezoekt, wil het liefst alle highlights zien. Haal dat maar uit je hoofd. Er is gewoon te veel! Bedenk vantevoren wat je leuk vindt. De Brandenburger Tor, de Gedächtniskirche, Unter den Linden, de Reichstag of de Fernsehturm... Deze website geeft je een eerste beeld van de stad en van de verschillende wijken. In het linkermenu vind je naast de verschillende wijken ook onze 'specials', informatie over bepaalde onderwerpen. Kijk gerust rond en laat je inspireren!

Wat je beslist ook niet mag missen:

De hele stad zien vanaf de Fernsehturm
Alternatief shoppen in Kreuzberg
Biergarten Prater in Prenzlauer Berg
Moderne architectuur op de Potsdamer Platz
Hip uit eten in Friedrichshain
Strand of sauna op Das Badeschiff

Alles zien? Neem de Hop on Hop off bus

Met een boekje en een dagkaart voor de S- en de U-bahn reis je met de metro en tram de hele stad door. Maar vergis je niet: Berlijn is groot en wil je de belangrijkste bezienswaardigheden in één tour zien, pak dan gewoon de Hop on Hop off bus. Deze bus voert je voordelig langs alle bekende plekjes in oost en west. Je kunt overal in en uitstappen, er zijn twintig haltes, zodat je Berlijn in je eigen tempo kunt ontdekken. De kaartjes voor deze bus zijn naar keuze één of twee dagen geldig. En je kunt ze vooraf voordelig bestellen...

Fijn naar Berlijn hoteltips:

Trendy hotels biedt - de naam zegt het al - de meest trendy hotels in Berlijn. En op onze Berlijn vakantie pagina vind je nog veel meer tips!