Fijn naar Berlijn

Krijg jij ook zin in Berlijn? Geef het door via Twitter!

Met Wimdu logeren in het échte Berlijn:

Een marktplaats vol unieke adresjes

Ken je Wimdu al? Dit unieke platform biedt je appartementen, bed & breakfasts en andere accomodaties die je nergens anders vindt. In Berlijn - maar ook in de rest van de wereld. 'Tot wel 50 % goedkoper dan een hotel' en bovendien vaak veel groter. Wimdu brengt verhuurders en huurders bij elkaar en daardoor beschikt deze aanbieder over accomodaties op de meest bijzondere plekken van Berlijn. Ontdek het zelf...

Unieke plekjes

Op de website van Wimdu kun je kiezen uit een groot aanbod van unieke plekjes in Berlijn. Een mini-loft in een voormalig industrieel gebouw in Kreuzberg bijvoorbeeld. Of een romantisch appartement in hartje Berlijn. En wat dacht je van een studio in trendy Friedrichshain of je eigen dakterras in Prenzlauerberg? Wimdu biedt het allemaal. Op de website kun je je voorkeuren aangeven. Wat mag het kosten en wellke wijk heeft je voorkeur? Wil je een eigen keuken en vind je wifi handig? Zo heeft Wimdu een plekje in Berlijn dat precies past bij jouw wensen en jouw budget. Wat ons betreft een echte aanrader dus!

Wimdu: succesvolle startup uit Berlijn

De kantoren van Wimdu bevinden zich trouwens ook in Berlijn, in een eigentijdse loft in de wijk Kreuzberg. Hier werkt een groep jonge mensen dag in dag uit aan het vinden van de meest bijzondere plekjes. In Berlijn zelf natuurlijk, maar ook in de rest van de wereld. Zo is Wimdu zelf een mooi voorbeeld van een succesvolle en uiterst professionele startup in het bruisende Berlijn van vandaag de dag.

Stedentrips